1. Σελίδα μετατροπής μονάδων: Σε αυτό το σημείο της σελίδας των εργαλείων, μπορείτε να μετατρέψετε ποσότητες από μία μονάδα μέτρησης σε μία άλλη. Το Κοστολόγιο με.. Νου!® έχει ενσωματωμένο μετατροπέα μονάδων που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τις ποσότητες των συνταγών σας. Δίνοντας για παράδειγμα τη ποσότητα που θέλετε να μετατρέψετε, τη μονάδα μέτρησης στην οποία είναι αλλά και τη μονάδα μέτρησης στην οποία θέλετε να μετατρέψετε, ο μετατροπέας θα σας απαντήσει το ποσό στρογγυλοποιημένο σε δυο δεκαδικά ψηφία. Για παράδειγμα μπορεί να θέλετε να μάθετε πόσα γραμμάρια είναι 4 κουταλιές της σούπας. Οι αναλογίες μονάδων είναι από διεθνείς ιστοσελίδες και πάντα κατά προσέγγιση λόγω της διαφοράς ειδικού βάρους των υλικών.
2. Ποσότητα μετατροπής: Δώστε τη ποσότητα που θέλετε να μετατρέψετε.
3. Μονάδα πηγής, αρχική ( από ): Επιλέξτε τη μονάδα μέτρησης στην οποία είναι η ποσότητα που εισάγατε
4. Μονάδα στόχου: Επιλέξτε τη μονάδα μέτρησης στην οποία θέλετε να μετατρέψετε την εισαγόμενη ποσότητα
5. Κουμπί μετατροπής: Πατήστε μετατροπή
6. Αποτέλεσμα στρογγυλοποιημένο: Θα έχετε το αποτέλεσμα στρογγυλεμένο σε 2 δεκαδικά ψηφία. * Οι αναλογίες μονάδων είναι από διεθνείς ιστοσελίδες και πάντα κατά προσέγγιση.
7. Μετάφραση online: Σας παρέχουμε τις ιστοσελίδες μετάφρασης κειμένου όπως εμφανίζονται στην λίστα των αποτελεσμάτων του Google. Προτεινόμενο είναι το πρόγραμμα μετάφρασης Google Translation.
8. Λεξικά online: Σας παρέχουμε τις ιστοσελίδες λεξικών όπως εμφανίζονται στην λίστα των αποτελεσμάτων του Google.
9. Ενεργοποίηση αντιγράφου: Είναι η πρώτη σελίδα που επισκέπτεστε σαν χρήστης για να ενεργοποιήσετε το Κοστολόγιο με.. Νου!®
10. Επεξεργαστείτε την λίστα όλων των συστατικών: Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη την λίστα των συστατικών σας και να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του κάθε ενός ξεχωριστά ή ακόμα και μαζικά.
11. Συμπίεση φωτογραφιών: Βάζοντας δικές σας φωτογραφίες στο Κοστολόγιο με..Νου!® υπάρχει κίνδυνος να μειωθεί σημαντικά η ταχύτητα επεξεργασίας των αιτημάτων σας. Για να αποφευχθεί αυτό, σας συμβουλεύουμε να συμπιέζετε την κάθε μία φωτογραφία που αποθηκεύετε στο πρόγραμμα για προσωπική σας ευκολία. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εάν διαθέτετε πρόγραμμα συμπίεσης φωτογραφιών στον υπολογιστή σας ή ακόμα και χρησιμοποιώντας τις πολλές δωρεάν online υπηρεσίες διαθέσιμες στο internet.
Στα εργαλεία του Κοστολόγιο με.. Νου!® θα βρείτε έναν συμπιεστή φωτογραφιών online που επιλέξαμε για αυτόν τον σκοπό αλλά παρόλα αυτά μπορείτε να ψάξετε και εσείς έναν που προτιμάτε στο διαδίκτυο. Για οδηγίες χρήσης του online συμπιεστή φωτογραφιών δείτε παρακάτω
12. Αντίγραφο ασφάλειας : Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας μέσα στο Κοστολόγιο με...Νού!® για να το αποθηκεύσετε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα χάσετε. Κάντε κλικ εδώ και θα βοηθείτε από τον οδηγό του προγράμματος για τη δημιουργία του αντιγράφου σας. Η αποθήκευση αντιγράφου ασφαλείας σας καλό είναι να γίνει εκτός υπολογιστή (usb stick κτλ) για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να χάσετε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που καταστραφεί ο υπολογιστής.
13. Επαναφορά από αντίγραφο : Εδώ μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας από ένα άλλο αντίγραφο ασφάλειας που προηγουμένως έχετε δημιουργήσει. Θυμηθείτε, η επαναφορά αντιγράφου αντικαθιστά όλα σας τα δεδομένα με αυτά του αντιγράφου!
14. Σβήσιμο όλων : Αυτό το κουμπί σας επιτρέπει να διαγράψετε γρήγορα όλες τις συνταγές, συστατικά και μενού από το πρόγραμμα για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την καταχώρηση των δικών σας δεδομένων στο Κοστολόγιο με..Nού! χωρίς την συνύπαρξη των ήδη καταχωρημένων δεδομένων. Το πρόγραμμα θα σας κατευθύνει στην αποθήκευση ενός αντιγράφου ασφαλείας με όλα τα δεδομένα που θα διαγράψετε σε περίπτωση που στο μέλλον επιθυμείτε να τα επαναφέρετε στο πρόγραμμα. Προσοχή! Όταν στο μέλλον προσπαθήστε να επαναφέρετε αυτά τα δεδομένα που σώσατε στο αντίγραφο ασφαλείας, τότε το πρόγραμμα μετά την επαναφορά, θα έχει την μορφή που είχε όταν σώσατε το αντίγραφο. Όποιες αλλαγές κάνατε μετά από αυτό, θα χαθούν μετά την επαναφορά δεδομένων.