1. Αρχική Σελίδα
2. Σχετικά: Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος
3. Αναφορά Προβλημάτων: Αποστολή μηνύματος στο τεχνικό τμήμα του Κοστολόγιο με.. Νου!® για τεχνικά προβλήματα που τυχόν να αντιμετωπίσετε. (Βλ. παρακάτω «Αναφορά προβλήματος»)
4. Χορηγοί: Λογότυπα χορηγών εταιριών του προγράμματος με σύνδεσμο στην ιστοσελίδα τους.
5. Formax.iTS: Η κατασκευάστρια εταιρία του Κοστολόγιο με.. Νου!® με σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της.
6. Φωτογραφίες: Ο φωτογράφος του προγράμματος, κάντε click για αποστολή email.
7. Συστατικά: Οι λίστες των συστατικών που χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας. Εδώ θα βρείτε προεγκατεστημένα συστατικά που χρησιμοποίησαν οι συνεργάτες μας συνθέτοντας τις συνταγές για δική σας αναφορά. Τιμές και ποσοστό απώλειας του κάθε συστατικού είναι ενδεικτικές και μπορείτε να τις αλλάξετε με βάση την δική σας εμπειρία.
8. Συνταγές: Οι συνταγές που έχετε συνθέσει. Εδώ θα βρείτε προεγκατεστημένα παραδείγματα συνταγών με ενδεικτικό κόστος παρασκευής ανάλογα με τις ενδεικτικές τιμές συστατικών που έχουν οριστεί στο 7.
9. Μενού: Τα μενού που έχετε συνθέσει. Εδώ θα βρείτε τα προεγκατεστημένα παραδείγματα μενού με βάση τις συνταγές του 8.
10. Αναλώσιμα: Αντικείμενα που χρησιμοποιείτε για την παρασκευή ή παρουσίαση μιας συνταγής που όμως δεν αναφέρονται ως συστατικά συνταγής αλλά δεν παύουν να έχουν κάποιο κόστος. Το κόστος του αναλωσίμου καλό είναι να αναφέρεται ως «Extra κόστος» στο ειδικό πεδίο που έχει προβλεφθεί στην ανάλυση συνταγής. Περισσότερες πληροφορίες δείτε παρακάτω στην επεξήγηση της συνταγής.
11. Προμηθευτές: Οι προμηθευτές σας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Εδώ θα βρείτε προεγκατεστημένους τους χορηγούς του Κοστολόγιο με.. Νου!® αλλά μπορείτε φυσικά να προσθέσετε τους δικούς σας προμηθευτές.
12. Ατζέντα: Η περιοχή του προγράμματος όπου μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία επικοινωνίας των συνεργατών φίλων και πελατών σας. Οι προεγκατεστημένες καταχωρήσεις χορηγών εξυπηρετούν παράδειγμα καταχωρήσεων. Υπηρεσίες αυτόματης αποστολής email καθώς και υπενθύμιση γενεθλίων των επαφών σας, κάνουν την Ατζέντα ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας.
13. Σημειώσεις: Εδώ μπορείτε να καταχωρείτε τις διάφορες σημειώσεις σας με ημερολογιακή σειρά και να ανατρέχετε σε κάθε μία από αυτές με την βοήθεια του ημερολογίου που παρέχεται σε αυτήν την σελίδα του Κοστολόγιο με.. Νου!®
14. Άρθρα: Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα άρθρο που σας ενδιαφέρει από το internet, αντιγράφοντας την διεύθυνση του στο πεδίο «Διεύθυνση άρθρου στο Internet» δίνοντάς του έναν τίτλο και μια μικρή περιγραφή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε στο μέλλον να ανατρέχετε σε αυτό το άρθρο όποτε εσείς το επιθυμητέ.
15. Food guide: Εδώ θα βρείτε γεύσεις από όλη την Ελλάδα που συνέλεξαν οι συνεργάτες μας για δική σας χρήση για τις οποίες σας δίνουμε την δυνατότητα με την βοήθεια του Google να τις αναζητήσετε στο διαδίκτυο.
16. Εργαλεία: Στα εργαλεία του Κοστολόγιο με..Νου! ® θα βρείτε έναν μετατροπέα μονάδων, άλλους μετατροπείς μονάδων online, λεξικά online και το Google Translate για μετάφραση. Χρήσιμο εργαλείο θα σας φανεί και ο ενσωματωμένος μετατροπέας μονάδων του Κοστολόγιο με..Νου! ® στον οποίο δίνοντας τη ποσότητα που θέλετε να μετατρέψετε, τη μονάδα μέτρησης στην οποία είναι αλλά και τη μονάδα μέτρησης στην οποία θέλετε να μετατρέψετε, ο μετατροπέας θα σας απαντήσει το ποσό στρογγυλοποιημένο σε δυο δεκαδικά ψηφία. Για παράδειγμα μπορεί να θέλετε να μάθετε πόσα γραμμάρια είναι 4 κουτάλιές της σούπας. *Οι αναλογίες μονάδων είναι από διεθνείς ιστοσελίδες και πάντα κατά προσέγγιση.
17. Gallery: Εδώ αποθηκεύονται αυτόματα όλες οι φωτογραφίες των συνταγών σας ανά κατηγορία. Εάν αλλάξετε μία φωτογραφία μιας συνταγής σας, τότε αλλάζει αυτόματα και στο Gallery
18. Αναφορές: Χρήσιμες αναφορές (Reports) για να παίρνετε συγκεντρωτικά στοιχεία για την δουλειά σας
19. Food Capital: Σύνδεση με την υποστηρικτική ιστοσελίδα του Κοστολόγιο με..Νου! ® την www.foodcapital.gr
20. Βοήθεια: Επεξήγηση κάθε σημείου του προγράμματος. Βρίσκεστε τώρα στην βοήθεια.
21. Επικοινωνία: Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις, προβλήματα και περισσότερες πληροφορίες
22. Έξοδος: Πατήστε εδώ για να κλείσετε το πρόγραμμα