1. Αναζήτηση άρθρων: Μπορείτε εδώ να αναζητήσετε ένα άρθρο που έχετε αποθηκεύσει στην λίστα σας.
2. Εύρεση με λεκτικό αναζήτησης: Μπορείτε κάνετε την αναζήτηση μόνο με τα πρώτα γράμματα του άρθρου που ψάχνετε στην λίστα σας και πατώντας εύρεση να εμφανιστούν όλα τα αρθρα που ξεκινούν με αυτά τα γράμματα. Σημαντικό! Κεφαλαία / μικρά και λατινικά / Ελληνικά παίζουν ρόλο στην εύρεση άρθρων
3. Εμφάνιση όλων: Πατώντας «Όλα» θα εμφανιστούν όλα τα άρθρα ανεξαρτήτως τίτλου και ημερομηνίας αποθήκευσης.
4. Νέο άρθρο στη λίστα: Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα νέο άρθρο που βρήκατε στο internet. Δώστε ένα τίτλο, περιγραφή και διεύθυνση του άρθρου στο internet (μπορείτε να το κάνετε και με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης του απευθείας από το internet).
5. Αφαίρεση από τη λίστα: Για να διαγράψετε ένα άρθρο από την λίστα σας, απλά πατήστε το κόκκινο Χ δίπλα από το άρθρο της λίστας. Η αποθήκευση της διαγραφής γίνεται αυτόματα.
6. Διεύθυνση άρθρου στο internet: Αντιγράψτε την διεύθυνση του άρθρου στο ειδικό πεδίο για να μπορείτε να αναζητήσετε το άρθρο αυτό στο internet.
7. Ημερομηνία αποθήκευσης άρθρου: Χρησιμοποιήστε το ειδικό πεδίο με το βελάκι για να αναφέρετε την ημερομηνία αποθήκευσης του άρθρου. Συνήθως χρησιμοποιείται η σημερινή ημερομηνία.
8. Ανάγνωση άρθρου ( στο internet ): Εάν έχετε αντιγράψει σωστά την διεύθυνση του άρθρου στο internet τότε με το πάτημα της ανάγνωσης άρθρου θα μεταβείτε στην διεύθυνση του άρθρου για να το διαβάσετε
9. Αποθήκευση αλλαγών: Εάν κάνετε μια αλλαγή σε ένα άρθρο πρέπει να αποθηκεύσετε την αλλαγή πατώντας αποθήκευση.